Tue kampanjaa

Oletko sitä mieltä, että tämä maa kaipaa kunnianhimoisempaa ilmastopolitiikkaa sekä tasa-arvon puolustamista? Tue vihreän feministin kampanjaa! Lahjoittaminen onnistuu helposti verkossa: https://lahjoita.vihreat.fi/iiris-suomela

Karu totuus on, että koralliriutat eivät anna vaalirahaa. Ne tuhoutuvat kuitenkin ensimmäisenä, mikäli ilmaston lämpenemistä ei saada pidettyä alle kahdessa asteessa. Siksi öljy-yhtiöiden, metsäteollisuuden ja lihatuottajien rahoille kaivataan vastapainoa, ja se vastapaino voit olla juuri sinä.

Lahjoittaa ei tarvitse paljoa, sillä pienistä puroista kertyy suuri joki. Tämä oli ilo huomata viime vaaleissa. Tein koko kuntavaalikampanjani omien säästöjeni ja pienten lahjoitusten voimin. Lopulta sain juuri näiden pieniä summia lahjoittaneiden ihmisten tuen myötä toiseksi eniten ääniä Tampereen vihreistä ehdokkaista. Tuolloin yleisin lahjoitussumma oli noin 50-200 euroa. Pienemmälläkin pääsee kuitenkin pitkälle. Esimerkiksi 20 euron lahjoituksella saa maksettua yhden tuhansien katsojien somemainoksen.